Sjuka nätter

Jag får verkligen konstiga drömmar när jag är sjuk. Blir helt knäpp i huvet under natten också. När jag var sjuk för två veckor sedan drömde jag att jag var tvungen att bygga en berg och dalbana, men varje gång jag misslyckades fick jag en hemsk känsla i kroppen. Ni skulle inte ens i eran vildaste fantasi kunna föreställa er. Det var verkligen, verkligen obehagligt! I alla fall.. jag började spotta på en kudde, och sen gick jag upp och tog ett glas Coca cola.

Natten från Fredag till lördag:
Går och lägger mig vid nio. Vaknar vid tolv, får världens anfall och kan inte andas för att jag blir så stressad. Går upp och pratar med pappa som ger mig lillasyrrans astmamedicin. Sätter mig och tittar på någon thrillerserie med pappa en stund. Går och lägger mig. Vaknar igen vid tre av att jag drömmer att jag måste sy klart en klänning men lyckas inte. Den här gången känns det så hemskt mycket värre än när jag inte lyckades med berg och dalbanan. Mamma kallar det ångest drömmar. Går upp och hämtar honung och tar datorn till sängen. Sitter och surfar till klockan fyra. Försöker sedan somna. Vaknar på morgonen vid sex ungefär.

Natten från Lördag till Söndag:
Vaknar först vid tolv, igen. Kan inte andas, men slappnar av och då får jag tillbaka andningen. Somnar. Drömmer att någon säger "Jaha, hur ska du presentera dig sen då?" vaknar och hinner precis utanför mitt rum när jag spyr upp allt vatten jag hade i magen. Vaknar sedan vid nio på morgonen, glad över att jag lyckats sova ut ordentligt.

Kommentarer
Thea

Asså jag tycker riktigt synd om dej alice!! Krya på dej!! :)

2008-02-03 | 17:32:05
URL: http://www.theam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0