Ny blogg!

Jag börjar blogga på alicerisholt.blogg.se (LÄNK) nu. Kände för en förnyelse helt enkelt. Och mina trogra bloggkoll premunerenter - jag hoppas att ni lägger till mig igen :)

Slutbloggat för min del

Jag funderar på att sluta blogga helt och hållet. Kanske lottar jag ut någon design då och då, eftersom att jag tycker att det är hemskt roligt att sitta och exprimentera med stilmallen och kodmallarna. Jag vet inte... det känns onödigt att blogga, jag tjänar ingenting på det, får ingenting tillbaka. Det tar bara tid att anstränga sig. Jag har helt enkelt tappat suget. Jag känner mig bara som en i mängden.

Vem vet, jag kanske kommer tillbaka imorgon och säger att jag har ångrat mig. Men jag nöjer mig nog med att läsa andras bloggar en tid framöver. Det blir en lång bloggpaus, kan vi säga. Jag är säker på att jag kommer tillbaka, när jag har fått tillbaka lusten. Kramar till alla er som har följt bloggen!

Shopping

Jag tog cykeln ner på stan och lyckades för en gång komma hem med lite att fylla garderoben med. Det ekar därinne, nej.. men tomt är det. Det blev två likadana koftor från H&M, de var så pass sköna, och billiga - 98 kronor. En sjal från Åhlens, mörkblå med så vita blommor. Det var halva reapriset så den fick jag för 39. Sedan en gul tshirt, med ett fotografi på björkar, 79,50, och en svart, ribbad tshirt för samma pris. Från H&M.


Borta.

No more braces. Jiha. Gissa vem som är glad? Sjukt skönt att bli av med skrotet, verkligen!


Goodmorning

Godmorgon kära vänner. Klockan sju steg jag upp, ska ta cykeln till tandläkaren om 20 minuter. Jag borde inte ha accepterat den här tiden, nog för att jag är morgon pigg... men det här gick liite över gränsen tror jag. Aja, kram och puss på kinden!

Inredningstips!

Jag gick och hämtade ett par konservburkar från vår lilla återvinningscentral under diskbänken, diskade ur dem och flådde dem, oj vad hemskt det lät... jag tog alltså av pappret som omsluter burken. En planderade jag en liten växt i, en får hålla reda på mina kvitton, en på mina småmynt och en mina pennor och dyl. Fint blev det också, det är ju bara charmigt om de har någon liten buckla någonstans.
Butterfly.

Jag sitter här och småsjunger med i en av Jason Mraz nya, härliga låtar samtidigt som jag funderar på vad jag ska hitta på idag. Jag har en stoor lust att fixa någonting i mitt rum, några små detaljer här och där. Vet bara inte vad, eller var. Butterfly heter låten förresten.


Två sidor.

Det är såna här saker jag gör för att fördriva tiden, redigera foton, förvränga folks ansikten, sminka dem osv. Just nu fullkomligt öser regnet ner, och det finns inte speciellt mycket att hitta på här inne i huset.


Jjosefin.

Samma bild som nedan fast hårdare redigering. Den här gillar jag bättre, mer känsla. Vad tycker ni?


Model: Josefin ~ Fotograf: Jag

Josefin #1


Modell: Josefin ~ Fotograf: Jag

All by myself.


Modell: Josefin ~ Foto: Jag

Öken

Här har vi bloggtorka på hög nivå känner jag, delvis för att Josefin har snott mitt minneskort och min kortläsare. Jag har så mycket jag vill visa er. Hmm, jaja. Jag får gå över och tjuva tillbaka den. Vi höres och synes (förmodligen snart)

Kvarteret skatan.

Åh, jag älskar detta. Sååå min humor.Put on your red shoes and dance the blues.

Jag såg Step Up hos Josefin för en stund sedan. Gud så sugen man blir, men så länge är det inte kvar. Nejdå, showjazzen börjar snart. Jag skulle så gärna gå i fler än en dans, men jag är tveksam om tiden kommer räcka till. Jag ska verkligen satsa på skolan nu. Men just nu vill jag bara dansa runt i min egna lilla värld.


Norrmjöle

Utan förvarning drog jag iväg till en liten stuga i Norrmjöle med familjen och Josefins familj. Vi bodde i världens finaste rum, i världens sötaste stuga och runtomkring fanns världens härligaste natur. Det blev en hel del fotande, det kan jag lova. Ni kan få ett smakprov, förresten så är ingen redigerad. Jag orkade inte... Och förresten är allt mänskligt man kan se på dessa bilder Josefin. Vilken är eran favorit? Den nedersta är min :)


Oops, ni får vrida på huvudet.


Blixtrar och dunder

Gårdagen spenderade jag med mina vänner, inne på Biosalongen tittade vi på Mamma Mia, som för övrigt var en underbar film. När vi kom hem kröp vi ihop på Sofies veranda med ett par filtar och tittade på blixtarna. Vackert och skrämmande. Över hela himlen sträckte dem sig, jag har nog aldrig varit med om något liknande. Sedan bestämde vi oss för att sova hos henne, allihopa. Först spelade vi Pictionary en stund, och sedan Rappa Kalja. Klockan tre tror jag bestämt att vi somnade. Den där inbyggda väckarklockan jag har i huvudet ringde klockan halv åtta, och eftersom att mina kära vänner fortfarande sussade sött satt jag och läste Sju sorters kakor för att fördriva tiden.


RSS 2.0